Videoproduktion - VM Line

Systemdesign og -udvikling, videoproduktion, undervisning, rådgivning, projektledelse, droneflyvning
Systemdesign, systemudvikling, videoproduktion, undervisning, rådgivning, projektledelse, droneflyvning
Gå til indhold
Videoproduktion
Vi klarer alle faser fra ide til færdigt produkt: Manuskript, tilrettelæggelse, casting, kontrakter, myndigheder, optagelse, klipning, teksting, markedsføring, arkivering og præsentation.
Normalt producerer vi videoer i fuld HD, men har også udstyr til 4K-produktion. Størrelsen på opgaven er underordnet. Vi klarer både den lille opgave med en enkelt videograf med et kamera og større produktionsopgaver med op til 10 kameraer og et komplet team med fotografer, producere, teknikere m.v.
Droneflyvning
Vi har to droner og er certificeret til flyvning med de største tilladte droner i dansk luftrum, med tilladelse til flyvning i bymæssig bebyggelse og til natflyvning. Primære opgaver er fotografering og videooptagelse i forbindelse med almindelig videoproduktion.
Til mere specielle opgaver, som f.eks. termisk fotografering og inspektion arbejder vi sammen med dronepiloter med særlig erfaring indenfor diss områder.
Streaming
VM Line gennemførte den første live streaming helt tilbage i 2006 og har siden streamet fra en lang række arrangementer, som f.eks. sport, konferencer, koncerter, salgspræsentationer, kantinemøder, valgmøder, debatmøder m.fl.
Vi har egen medieserver og stor ekspertise i at få tingene til at fungere både organisatorisk og teknisk.
Live produktion
I forbindelse med streaming har vi opnået ret stor erfaring i live produktion. En erfaring vi nu bruger til at producere færdige videofilm fra en række begivenheder, hvor hastighed for levering af det færdige produkt er vigtig.
Vi har to produktionsanlæg med henholdsvis 3 og 8 kameraer. En del af kameraerne er robotkameraer og i mange tilfælde har vi kunnet udføre større en-mandsbetjente produktioner. F.eks. daglige valgdebatter optaget om morgenen og leveret til en avishjemmeside 15-30 minutter efter debatens afslutning.
Undervisning
VM Line gennemfører både klasseundervisning og undervisning via Internettet. Indenfor medieverdenen tilbyder vi kurser i Photoshop, Premiere Pro, Lightwave 3D, Newtek TriCaster og Website X5. Endvidere tilbyder vi også kurser i systemudvikling i Magic XPA og MS SQL Server, herunder især udvikling af systemr til Internettet.
Der tilbydes både almindelige kurser med op til 10-12 deltagere og intensive kurser med 1-3 deltagere. Undervisning kan finde sted enten i VM Lines lokaler eller hos kunden.
Rådgivning
Vil din verksomhed gerne selv kunne producere videoer, rådgiver vi gerne om udstyrsvalg, studieopsætning, tilrettelæggelse m.v.
Et studie kan være et kamera i kantinen, hvor chefen på "fredagsmødet" orienterer om hvad der er sket og hvad der skal ske. Et studie kan også være et lokale med flere kameraer, lys, mikrofoner og en automatisk "optager", hvor avancerede produktioner kan gennemføres af personale med en meget kort introduktion.
Medieserver
Hvor skal man placere sine færdige vidoer? På Youtube, Vimeo eller lignende offentligt tilgængelige servere? Eller skal man have dem liggende på sin egen server og vise dem med HTML5-tags? Eller måske på en mere sikker server, hvor videoerne kan beskyttes bedre?
Valget afhænger af behovet for kvalitet, sikkerhed, tilgængelighed, hastighed, båndbredde m.v.
VM Line kan tilbyde medieserverløsning både i hostingcenter og på kundens egne servere.
VM Line blev etableret i 1990 med systemdesign og systemudvikling, som væsentligste aktivitetsområder. Vi designer og udvikler stadig systemer, både traditionelle klient/server-systemer og systemer til Internettet.
I begyndelsen af 2000-tallet blev aktiviteterne udvidet med foto, video og grafik. Over halvdelen af nuværende aktiviteter er knyttet til videoproduktion.
Netop kombinationen af viden om it-håndtering og videoproduktion har vist sig, at være særdeles stærk når man skal have begge dele til at spille sammen f.eks. på hjemmesider og ved live streaming.
VM Line ApS
Svendebjergvej 37
2650 Hvidovre
Telefon:
Mobil:  
E-post:
VM Line blev etableret i 1990 med systemdesign og systemudvikling, som væsentligste aktivitetsområder. Vi designer og udvikler stadig systemer, både traditionelle klient/server-systemer og systemer til Internettet.
I begyndelsen af 2000-tallet blev aktiviteterne udvidet med foto, video og grafik. Over halvdelen af nuværende aktiviteter er knyttet til videoproduktion.
36 47 03 11
29 61 63 11
vm@vm-line.dk
Tilbage til indhold